Image

Blog

Web Tasarım

Web siteleri kullanıcılar üzerinde algı yönetimi yapmak için çok efektif araçlardır. Profesyonel web sitesi tasarımları %100 olarak kullanıcı deneyimi odaklıdır. Profesyonel web sitesi tasarımı, kurumsal kimliği ve marka vizyonunu doğrudan yansıtabilen ve kullanıcıyı etkileşime yönlendiren web siteleridir.

Web siteleri kullanıcılar üzerinde algı yönetimi yapmak için çok efektif araçlardır. Profesyonel web sitesi tasarımları %100 olarak kullanıcı deneyimi odaklıdır. Profesyonel web sitesi tasarımı, kurumsal kimliği ve marka vizyonunu doğrudan yansıtabilen ve kullanıcıyı etkileşime yönlendiren web siteleridir. Hem firmanın imajını hem de mevcut ve potansiyel kullanıcıların memnuniyetini karşılamayı hedefler. SEO’ ya uygun bir şekilde oluşturulurlar. Bu şekilde arama motorunda kaybolmayarak ön plana çıkarlar. Yapılan araştırmalara göre web sitesi tasarımı, bir işletmenin güvenirliğini belirlemede kullanıcılarda %48’lik bir oranda etkiye sahiptir. 2019’da internet trafiğinin %48,71’i mobil cihazlardan gelmiştir. Ziyaretçilerin %61,5’i gezintisi kötü olan web sitelerinden ayrılıyorlar. Bahsettiğimiz istatistikleri elbette çoğaltabiliriz. Ancak bu konuyu daha kapsamlı düşünürseniz siz de kendi web sitenizi bu anlamda kontrol etmiş olur ve gerçek anlamda web sitenizin ne kadar çalıştığını saptamış olursunuz.

STÜDYO

Modern Pazarlama Araçları

Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikası’nı ve Aydınlama Metnimizi inceleyebilirsiniz.